15 Temmuz Şehidimiz İçin Mini Futbol Turnuvası

15 Temmuzda Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit olan, Hukuk Fakültesi öğrencisi Şehidimiz Ömer Can Açıkgöz için mini futbol turnuvası düzenlendi.

Ayancık Kaymakamlığı Ayancık Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün ortaklığında düzenlediği;15 Temmuz anma törenlerinde Ayancık Belediyesi yaz spor okulu öğrencilerinin katıldığı, 15 Temmuz şehidimiz Ömer Can Açıkgöz adına 14 Temmuz Cuma günü saat:17:00 da mini futbol turnuvası düzenlendi.

Minikler 6 takım, Yıldızlar 4 takım ve büyükler 3 takım ile toplamda 13 takımın mücadele ettiği turnuvalar, 15 dakikalık 2 devre halinde puan usulü olarak oynandı. Ödül töreni ile dereceye giren takımlara madalyaları verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün;” Vatan uğruna can veren şehidimiz Ömer Can Açıkgöz’ün yad etmek ve 15 Temmuz’u unutturmamak adına Ayancık Belediyesi Yaz Spor Okulu öğrencilerinin katıldığı mini bir turnuva düzenledik. Öğrencilerimizin 15 Temmuz ruhuna uygun bir şekilde gösterdikleri birlik ve beraberlik bizi mutlu etti. Ergün turnuvaya katılan, emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.” dedi.