19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ

Yerel yönetimlerde halka hizmet noktasında önemli bir yere sahip olan muhtarlık teşkilatımızın, tüm köy ve mahalle muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü tebrik ediyor, her birine sağlık ve mutluluk diliyorum.

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında düzenlenen, çelenk sunum törenine katıldık. Ardından Ayancık Öğretmenevi Apart Otel tesislerinde Belediyemiz ve Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen kahvaltı programında köy ve ilçe muhtarlarımızla bir araya geldik.