19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Kalplerindeki iman ve inançlarıyla Şehitlik ve Gazilik mertebesini kendilerine amaç edinmiş kahramanlarımız, ulusumuzun her neslinde var olmuştur, var olmaya da devam edecektir. Kahramanlarımız, “Ölürsem şehit kalırsam gazi” sözü ile Vatanın bağımsızlığını ve bölünmez bütünlüğünü canları pahasına müdafaa etmiştir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere terörle mücadelede vatan toprağının her karışına terini döken gazilerimizin, 15 Temmuz’daki hain kalkışmada, tankları, uçakları durduran, şer güçler ve maşalarına karşı dimdik ayakta duran tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü tebrik ediyorum.

19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında, Ayancık Şehitlik Anıtı’nda düzenlenen törene, İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Cumhuriyet Savcısı Veysel Kaya, Jandarma Komutanı Üsteğmen Gürsel Keklik, Kurum Müdür ve Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, öğretmenler, öğrenciler ve Gazilerimiz katıldı.