29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94. Yıldönümünde Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. Yıldönümü Kutlama etkinlikleri kapsamında Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanından düzenlenen etkinlik programına katıldık. Burada düzenlenen programa İlçe Kaymakamımız Çağlayan Kaya, Cumhuriyet Savcısı Veysel Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Gürsek Keklik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Altundal, Kamu Kurum ve Kuruluş Daire Amirleri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı

Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde ilçemizdeki okullar arasında düzenlenen şiir, kompozisyon, resim ve spor müsabakalarında, dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi. Etkinlikler kapsamında okullarımızın hazırladığı, halk oyunları gösterisi yapıldı. Cumhuriyet Marşları okundu. Cumhuriyetin ilanının canlandırıldığı oyunlar sergilendi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94. Yıldönümü kutlama etkinlikleri Kurtuluş savaşı, Cumhuriyet ve Demokrasi’yi anlatan tören geçişi ile son buldu.