Etkinlikler

İstanbul’da gerçekleştirilen Feshane Sinop Tanıtım Günleri rekor bir katılımla gerçekleşti.. Başta siyasiler ve spor camiası olmak üzere, gurbetteki vatandaşlarımız ve İstanbullular, organizasyona büyük ilgi gösterdi.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Yerel yönetimlerde halka hizmet noktasında önemli bir yere sahip olan muhtarlık teşkilatımızın, tüm köy ve mahalle muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü tebrik ediyor, her birine sağlık ve mutluluk diliyorum.

Belediye Başkanımız Ayhan Ergün’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

İstanbul Yenikapı’da bu sene 4.'sü gerçekleştirilen Sinop Tanıtım Günleri Etkinliklerinde, Ayancık Belediyesinin Ayancık Kaymakamlığı ile birlikte hazırladığı ilçe standı, gurbetteki Ayancıklı ve Sinoplu hemşerilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmen” unvanı verilişinin 89. Yıl dönümü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü, ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan ERGÜN, Peygamber Efendimizin doğumunun 1446. Yıl dönümü (Mevlid Kandili) dolayısıyla bir mesaj yayınladı