Genel Haberler

AKM' de Öğretmenler Günü Programı Düzenlendi

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde konser ve söyleşi programı düzenlenecek.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından 2 Mart´da ihalesi yapılan ve 104 bin 800 TL mal olan ilçe stadına aydınlatma sistemi kuruldu.

Yıllardır ilçede düzenlenen ve geçmişi çok eskilere dayanan Geleneksel Ayancık Panayırı bu sene 25 Eylül 2015 tarihinde başlıyor.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri müthiş bir organizasyonla gerçekleştirildi.