Ayancık'lı İzzet Arslan’ın yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı Zingal Son Kuşak isimli belgesel filmin gala gösterimi Ayancık Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 11. Özgür Film Festivali Belgesel dalında 3.lük ödülü alan film, 13. İstanbul Uluslararası Mimarlık ve Kent Filmleri Festivalinde Uluslarası en iyi belgesel film dalında, 2. İzmit Uluslararası Kısa Film Festivali (IISFF) en iyi belgesel film dalında, finalist olarak yarışmaya devam ediyor. Film ayrıca Beveren Uluslararası Kısa Film Festivali'de (Belçika) ilk tur elemeyi geçerek festival sürecine devam etmektedir. Festival serüvenine henüz başlayan film, kısa sürede birçok film festivalinde kendine yer bulmuş ve dikkatleri üzerine toplamıştır. Uzun bir festival süreci yaşayacağı tahmin edilen Zingal Son Kuşak filminin ekibini tebrik ediyor, yönetmen İzzet Arslan'ı kutluyoruz.